Tilbakemelding KNASEBRA!

Vi har fått en kjempflott tilbakemelding og omtale av KNASEBRA! av selveste festivalsjefen til Sånafest, Thea Færden Bringsværd:

En varm, rørende og sprudlende forestilling

Ved festivalen i 2018 hadde vi gleden av å ha forestillingen Knasebra på festivalen. Denne ble spilt for fullt sirkustelt på torget i Hølen. Forestillingen ble svært godt tatt i mot av publikum og overrasket nok mange barn og voksne med hvor alvorlig stemningen i teltet også ble, der de sjarmerende og tullete karakterene fikk oss med inn i noe som også føltes veldig viktig ut og ekte. Skuespillerne strålte av energi og innlevelse, og det var tydelig at både humoren og temaet var noe som traff de som var tilstede. Det var den elegante balansen mellom det morsomme, helsprøe og det vonde, såre i forestillingen som gjorde at undertegnede falt helt pladask for forestillingen.  

POFF PRODUKSJONER